Laukon kartanon kesä 2019

Musiikin huumaa
Kesäkonserttisarjamme käynnistyy 26. kesäkuuta, jolloin puistolavalle nousee legendaarinen suomirock-yhtye Yö. Seuraavien seitsemän viikon aikana Laukossa vierailee toistakymmentä huippuartistia. Heidän joukossaan mm. Timo Lassy, Maria Ylipää ja Vesterinen yhtyeineen.

Elävää historiaa
Kesäkuussa Laukossa järjestetään Rohan tallien fantastiset Ritariturnajaiset. Ritarillisten mittelöiden lisäksi tiedossa musiikkia, ruokaa ja juomaa. Supersuosittu Muinainen Laukko Festivaali järjestetään heinäkuussa, jolloin kartanon puistoon leiriytyy toistasataa soturia, kauppiasta ja käsityöläistä.

Jukka Rintala & Marita Liulia
Kartanon päärakennuksella nähdään tänä kesänä muotitaiteilija Jukka Rintalan ja nykytaiteilija Marita Liulian suurnäyttelyt. Laukon kiehtovaan historiaan perehdytään kartanon puistoalueella mm. Lönnrotin Laukossa -näyttelyssä.

Syö & Juo
Laukon kartanon suosittu kesäravintola
ja kahvila sijaitsevat elegantissa Juhlatallissa. Lue lisää uudistuneista ravintolapalveluista verkkosivuiltamme
www.laukonkartano.fi.

Ostoksia
Suuresta kartanopuodista löydät niin Laukon omat herkkutuotteet kuin menneen maailman inspiroimat sisustusesineet. Tule ja ihastu täysin ainutlaatuiseen kartanokauppaan!

Koko perheelle
Aurinkoisena kesäpäivänä Laukko on upea koko perheen retkikohde. Kuuden hehtaarin kartanopuisto tapahtumineen tarjoaa ihastuttavat puitteet isolle tai pienelle piknikretkelle.

Ryhmille
Laukon kartano on upea kulttuuriretkikohde, joka on avoinna ryhmille 1.5.2019 alkaen. Kaunis kartanomiljöö luo tyylikkäät puitteet myös omille juhlille.
Lue lisää verkkosivuiltamme
tai ota yhteyttä myyntipalveluumme
info@laukonkartano.fi
0400 237380

Aukioloajat
4.6.–11.8. tiistaista sunnuntaihin
(juhannusviikko suljettu)
17.8.–1.9. viikonloppuisin

www.laukonkartano.fi
Facebook | Laukon kartano