Kokoustilat

Vesilahdesta löytyy kokoustiloja Ala-Orvolan viehättävästä aittakabinetista Laukon kartanon suuriin saleihin. Mikä on sinulle sopivin vaihtoehto?

Tilausravintola Hukianhovi

Vajaan tunnin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta, Pyhäjärven rannalla Laukon kartanon läheisyydessä, Hinsalan niemessä sijaitsee Tilausravintola Hukianhovi.

Hirsinen päärakennus huokuu lämpöä ja kotoista tunnelmaa. Isäntäperhe tarjoilee pääsääntöisesti perinteisiä hämäläisiä ruokakokonaisuuksia, jotka kuitenkin toteutetaan asiakkaan toiveiden mukaan räätälöityinä. Perhe- ja yritystilaisuuksia varten on rakennettu 2000-luvun alkupuolella suuri luonnontulikota, jossa voi tunnelmoida elävän tulen loimutessa hämärtyvässä illassa. Tiluksille samoihin aikoihin rakennettiin Tanssi- & kokousareena, jonne on ihana viedä vieraat ja ystävät nauttimaan erilaisista ohjelmanumeroista.

Tilauksesta lämpiää myös Pyhäjärven rannalla oleva savusauna, joka on saanut suurta arvostusta Kansainvälisen Savusaunaklubin toimesta vuonna 1998, jolloin se valittiin vuoden parhaaksi savusaunaksi. Suuren savusaunan lauteille mahtuu kerralla jopa 20 henkilöä nauttimaan lempeistä ja pehmeistä löylyistä sekä hurmaavasta savun tuoksusta.

Hukian tilalla vieraat pääsevät idylliseen maalaistunnelmaan. Kissat ja koirat vilistävät hameiden helmoissa huomiota vailla ja muutama hevonen käyskentelee pelloilla.

Talvella voit varata meiltä tunnelmalliset pikkujoulut, joista jokainen voi nauttia aidossa maalaisympäristössä. Synkkä ulkoilma ei mieltä masenna, kunhan pääset sukeltamaan jouluntaikaan. Tunnelmalliseen maalaisjouluun kuuluvat perinteiset jouluruuat, kymmenet kynttilät ja punainen väriloisto.

Tervetuloa!

Matkailuryhmät 2019:
Klaus Kurjen tien- kulttuurikierros johdattaa teidät oppaan avustuksella pitäjämme monimuotoisen historian syvyyksiin. Elias Lönnrot aikanaan taivalsi samoilla poluilla ja pientareilla keräten kuuluisan Elinan surma runon, jota laulettiin pellavan klihtasaunoissa Hinsalassa vielä 1800-luvulla. Tästä ja monista muista mielenkiintoisista tarinoista kuulet lisää opastetulla kierroksella, johon olet lämpimästi tervetullut.

ala-orvola

Maatilamatkailu Ala-Orvola

Maatilamatkailu Ala-Orvola Pyhäjärven rantamaisemissa tarjoaa majoitus- ja ruokailupalveluja bed and breakfast -tyyliin. Tarjolla on hyvää kotiruokaa, puolihoitoa ja aamiaismajoitusta. Matala uimaranta, rantasauna ja kotieläimet tarjoavat perheille ja kaiken ikäisille oivan lomaviettopaikan. Ala-Orvolassa voi tutustua maatilan töihin, monenlaisiin eläimiin ja kokeilla vaikka traktorilla ajoa.

Maatilamatkailu Ala-Orvola tarjoaa maittavaa kotiruokaa hämäläisestä pitopöydästä erilaisilla vaihtoehdoilla niin yksittäisille majoittuneille matkailijoilleen kuin ryhmille. Ryhmäruokailua on tarjolla Klaus Kurjen tien ryhmille, yksityistilaisuuksiin, yrityksille ja kokouksiin. Moderni ja kodikas kokouskabinetti on aitan yläkerrassa.

kahvila

Grillikahvila Koskenvoima

Päivittäin omatekoiset leivonnaiset, arkisin lounas klo 11–14, iltaisin grillituotteita.
Koskenjoen melontareitin varaukset.

Avoinna kesällä:
ma-pe klo 9-21, la klo 10-21, su klo 10-18 ja talvella: ma-pe klo 9-17, la klo 10-17, su suljettu

Facebook-sivuilta lisätietoa

Kurkitupa

Kurkitupa

Viihtyisä lounaskahvila, joka on vuokrattavissa kokouksiin ja erilaisiin tilaisuuksiin.

Tilauksesta kakut ja leivonnaiset juhlaan kuin juhlaan. Kotoista lounasta tarjolla klo 11–14.

Katso aukioloajat facebookista

Laukon kartano

Laukon kartano

Suuressa suomalaisessa historiakartanossa matkataan vuonna 2018 Laukon ritarien ja muinaisten sankareiden aikaan. Lukuisten näyttelyiden ja herkullisten tarjoilujen lisäksi kesävieraat nauttivat suurista historiatapahtumista ja korkeatasoisista puistokonserteista.

 

 

juhlatalo rautiala

Juhlatalo Rautiala

Idyllinen paikka erilaisille tilaisuuksille sekä pitopalvelu kaikenkokoisiin juhliin!

12.5. Äitienpäiväbuffetti
kattaukset klo 12 ja klo 14

10.11. Isänpäiväbuffetti klo 12

1.12. Rautialan Tonttutalo klo 10

Seuraa meitä Facebookissa