Majoitus

kinnarin lomamökit

Kinnarin Lomamökit

sijaitsevat Pyhäjärven rannalla Hinsalassa ja ne ovat ympärivuotisessa käytössä. Jokaisessa mökissä on 2 makuuhuonetta, tupakeittiö, puulämmitteinen sauna, suihku, wc ja terassi. Vuodepaikkoja on 4 + 2 ja tuvassa on avotakka. Jokaisella mökillä on oma ranta ja soutuvene. Kinnarilta voi ostaa paikallisen kalastusluvan. Tarjoamme kaikille maksullisia pelejä: minigolfrata, biljardi ja pöytätennis.

ala-orvola

Maatilamatkailu Ala-Orvola

Maatilamatkailu Ala-Orvola Pyhäjärven rantamaisemissa tarjoaa majoitus- ja ruokailupalveluja bed and breakfast -tyyliin. Tarjolla on hyvää kotiruokaa, puolihoitoa ja aamiaismajoitusta. Matala uimaranta, rantasauna ja kotieläimet tarjoavat perheille ja kaiken ikäisille oivan lomaviettopaikan. Ala-Orvolassa voi tutustua maatilan töihin, monenlaisiin eläimiin ja kokeilla vaikka traktorilla ajoa.

Maatilamatkailu Ala-Orvola tarjoaa maittavaa kotiruokaa hämäläisestä pitopöydästä erilaisilla vaihtoehdoilla niin yksittäisille majoittuneille matkailijoilleen kuin ryhmille. Ryhmäruokailua on tarjolla Klaus Kurjen tien ryhmille, yksityistilaisuuksiin, yrityksille ja kokouksiin. Moderni ja kodikas kokouskabinetti on aitan yläkerrassa.

”Home away from home” in Vesilahti

”Home away from home” -airbnb: 5 rooms, lounge, kitchen and bathroom.