Ravintolat & Kahvilat

kahvila

Grillikahvila Koskenvoima

Päivittäin omatekoiset leivonnaiset, arkisin lounas klo 11–14, iltaisin grillituotteita.
Koskenjoen melontareitin varaukset.

Avoinna kesällä:
ma-pe klo 9-21, la klo 10-21, su klo 10-18 ja talvella: ma-pe klo 9-17, la klo 10-17, su suljettu

Facebook-sivuilta lisätietoa

juhlatalo rautiala

Juhlatalo Rautiala

Idyllinen paikka erilaisille tilaisuuksille sekä pitopalvelu kaikenkokoisiin juhliin!

12.5. Äitienpäiväbuffetti
kattaukset klo 12 ja klo 14

10.11. Isänpäiväbuffetti klo 12

1.12. Rautialan Tonttutalo klo 10

Seuraa meitä Facebookissa

kurjen tila

Kurjen tilan luomukesätori ja -kahvila

Kurjen tilan kesätorilta löydät kesäiset kasvimaan antimet. Tarjonta muokkautuu sesongin mukaan käsittäen yli 40 tuotetta juureksista yrtteihin. Torilta saa ostaa myös tilan lampaiden villasta kehrättyä lankaa ja lampaantaljoja. Torin yhteydessä palvelee Kurjen ekokyläyhdistyksen pop-up kahvila, jota pyörittävät vuoroin kansainväliset vapaaehtoistyöntekijämme ja ekokylän emännät. Tarjolla on luomukahvia, -teetä ja -mehua ja viikoittain vaihtuvia leivonnaisia, kaikki luomuraaka-aineista valmistettuna. Tervetuloa piipahtamaan tai viipymään pidempäänkin torikahvilamme levollisessa tunnelmassa ja tapaamaan Kurjen tilan väkeä.

Kurkitupa

Kurkitupa

Viihtyisä lounaskahvila, joka on vuokrattavissa kokouksiin ja erilaisiin tilaisuuksiin.

Tilauksesta kakut ja leivonnaiset juhlaan kuin juhlaan. Kotoista lounasta tarjolla klo 11–14.

Katso aukioloajat facebookista

Laukon kartanon juhlatalli

Laukon kartanon Juhlatalli

Ravintolassa herkutellaan kesällä suositulla kartanolounaalla. Keittiömestarin grilli-illat jatkuvat viimevuotiseen tapaan maisematerassilla. Juomia, jäätelöä ja muita herkkuja tarjoillaan kesällä Kahvikulmassa, Talli- ja Puistoterassilla sekä Shampanjabaarissa.

Ryhmätilaukset ja pöytävaraukset:
(ma-pe klo 9-14)
p. 0400 237 380

Ravintola Peuran krouvi

Peurankrouvi

A-oikeuksinen hyvä ruokapaikka, mm. peurahampurilaisia.

Tilausravintola Hukianhovi

Vajaan tunnin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta, Pyhäjärven rannalla Laukon kartanon läheisyydessä, Hinsalan niemessä sijaitsee Tilausravintola Hukianhovi.

Hirsinen päärakennus huokuu lämpöä ja kotoista tunnelmaa. Isäntäperhe tarjoilee pääsääntöisesti perinteisiä hämäläisiä ruokakokonaisuuksia, jotka kuitenkin toteutetaan asiakkaan toiveiden mukaan räätälöityinä. Perhe- ja yritystilaisuuksia varten on rakennettu 2000-luvun alkupuolella suuri luonnontulikota, jossa voi tunnelmoida elävän tulen loimutessa hämärtyvässä illassa. Tiluksille samoihin aikoihin rakennettiin Tanssi- & kokousareena, jonne on ihana viedä vieraat ja ystävät nauttimaan erilaisista ohjelmanumeroista.

Tilauksesta lämpiää myös Pyhäjärven rannalla oleva savusauna, joka on saanut suurta arvostusta Kansainvälisen Savusaunaklubin toimesta vuonna 1998, jolloin se valittiin vuoden parhaaksi savusaunaksi. Suuren savusaunan lauteille mahtuu kerralla jopa 20 henkilöä nauttimaan lempeistä ja pehmeistä löylyistä sekä hurmaavasta savun tuoksusta.

Hukian tilalla vieraat pääsevät idylliseen maalaistunnelmaan. Kissat ja koirat vilistävät hameiden helmoissa huomiota vailla ja muutama hevonen käyskentelee pelloilla.

Talvella voit varata meiltä tunnelmalliset pikkujoulut, joista jokainen voi nauttia aidossa maalaisympäristössä. Synkkä ulkoilma ei mieltä masenna, kunhan pääset sukeltamaan jouluntaikaan. Tunnelmalliseen maalaisjouluun kuuluvat perinteiset jouluruuat, kymmenet kynttilät ja punainen väriloisto.

Tervetuloa!

Matkailuryhmät 2019:
Klaus Kurjen tien- kulttuurikierros johdattaa teidät oppaan avustuksella pitäjämme monimuotoisen historian syvyyksiin. Elias Lönnrot aikanaan taivalsi samoilla poluilla ja pientareilla keräten kuuluisan Elinan surma runon, jota laulettiin pellavan klihtasaunoissa Hinsalassa vielä 1800-luvulla. Tästä ja monista muista mielenkiintoisista tarinoista kuulet lisää opastetulla kierroksella, johon olet lämpimästi tervetullut.

Vesilahden aittakahvila

Instagram: @aittakahvila
Facebook: Vesilahden Aittakahvila/
@vesilahdenaittakahvila

Rämsöön kesäkahvila

Teatterirannassa palvelee nuorten ylläpitämä Kesäkahvila.
Lauantaisin paistetaan vohveleita! Tervetuloa!

Narvan Helmi

Lounaskahvila Narvan Helmi on iloisen palvelun lounas- ja kahvipaikka Vesilahden Narvassa.
Paistamme päivittäin tuoreet munkit (ihan itse tehdystä taikinasta!), pullat ja sämpylät sekä teemme myös itse makeat kakut.
Lounaaksi tarjoamme maistuvaa ja päivittäin vaihtuvaa kotiruokaa. Lounaspöytämme sisältää lämpimän ruoan lisäksi raikkaan salaattipöydän sekä voileivät. Lounaaseen kuuluu myös kahvi tai tee. Lounaan saat myös mukaan otettavaksi!
Jos tarvitset suolaista syötävää tai makeita leivonnaisia erilaisia tilaisuuksia varten, meiltä voit myös tilata maistuvat täytekakut, voileipäkakut, suolaiset ja makeat piirakat, pikkuleivät, munkit ja pullat.
Me arvostamme maittavaa ruokaa, suussa sulavia leivonnaisia sekä ennen kaikkea ystävällistä palvelua. Haluamme luoda asiakkaille elämyksellisiä ruokailuhetkiä tarjoamalla kotiruokaa ja kotileipomossamme tehtyjä laadukkaita tuotteita viihtyisässä ympäristössä.
Tervetuloa Narvan Helmeen!

Pizzeria Makasiini

Makasiinista jo 20 vuotta maukkaita pizzoja ja makeita vohveleita. Tervetuloa meille makujen maailmaan.