Tilausravintolat

Hukianhovi

Tilausravintola Hukianhovi

Hukianhovi sijaitsee luonnonkauniissa Hinsalan niemessä aivan Laukon läheisyydessä.
Tilausravintola tarjoaa perinteisiä räätälöityjä ateria- ja juhlapalveluita niin yksityis- kuin yritystilaisuuksiin sekä Klaus Kurjen tien opastusreitin ryhmille. Hirsisessä päärakennuksessa huokuu lämpö ja kotoinen tunnelma, josta kerralla voi nauttia jopa 75 henkilöä.

Matkailuryhmät 2018:
Klaus Kurjen tien opastuskierroksen yhteydessä tarjoamme lounaan 18 € hintaan, jonka matkanjohtaja sekä kuljettaja nauttivat veloituksetta.

ala-orvola

Maatilamatkailu Ala-Orvola

Maatilamatkailu Ala-Orvola Pyhäjärven rantamaisemissa tarjoaa majoitus- ja ruokailupalveluja bed and breakfast -tyyliin. Tarjolla on hyvää kotiruokaa, puolihoitoa ja aamiaismajoitusta. Matala uimaranta, rantasauna ja kotieläimet tarjoavat perheille ja kaiken ikäisille oivan lomaviettopaikan. Ala-Orvolassa voi tutustua maatilan töihin, monenlaisiin eläimiin ja kokeilla vaikka traktorilla ajoa.

Maatilamatkailu Ala-Orvola tarjoaa maittavaa kotiruokaa hämäläisestä pitopöydästä erilaisilla vaihtoehdoilla niin yksittäisille majoittuneille matkailijoilleen kuin ryhmille. Ryhmäruokailua on tarjolla Klaus Kurjen tien ryhmille, yksityistilaisuuksiin, yrityksille ja kokouksiin. Moderni ja kodikas kokouskabinetti on aitan yläkerrassa.