Takaisin listaukseen

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman päivä ja aika 17.8.2019 18:00 - 21:00 Tapahtumapaikka Rämsöön kesäteatteri Rämsööntie 967, 37350 Vesilahti Hinta 10 €, alle 12 v. ilmaiseksi Tapahtuman tyyppi Kylät ja seurantalot, Taide ja kulttuuri

Suonojärven Soitto – Vesilahtelaisen musiikin ilta Rämsöön kesäteatterilla


Lauantaina 17.8. klo 18 vesilahtelaisen musiikin ilta Rämsöön kesäteatterilla. Luvassa kevyttä kesäistä musiikkia elokuun iltaan!

Illan esiintyjistä:

Sanni Lehto on Vesilahdesta kotoisin oleva taiteen sekatyöläinen. Sanni opiskelee musiikkiteatterin ammattilaiseksi Tampereen ammattikorkeakoulussa ja häntä on voinut nähdä mm. Tampereen komediateatterin ja Valkeakosken kaupunginteatterin lavalla. Säestäjänä toimii Sofia Ondruska. Duo keikkailee ensimmäistä kesää yhdessä!

Harri Penttilä on vesilahtelainen näyttelijä-laulaja-maanviljelijä, joka keikkailee omien kokoonpanojensa kanssa. Harri esiintyy mies ja kitara -tyylillä esittäen kesäisiä kappaleita.

Teatterin bändi esiintyy vuoden 2018 kokoonpanolla. Bändissä ovat Juuso Lähdekorpi (sello), Anna Tuominen (laulu, kitara ja vetopasuuna), Kim Milan (kitara), Jami Lähdekorpi (viulu), Matias Ranta-Kahila (djembe) ja Mari Ollinpoika (huilu). Illan aikana kuullaan viimeisimpien vuosien musiikkia mm. näytelmistä Sanansaattaja ja päällikön sulka, Aladdin ja taikalamppu sekä Vellamon welhokoulu.

Rämsöön Kesäkahvila tarjoaa muun muassa mustikkapiirakkaa vaniljakastikkeen kera, hodareita ja muita herkkuja klo 17 alkaen konsertin loppuun saakka.

Liput 10 €, alle 12 v. ilmaiseksi. Lipunmyynti paikan päällä klo 17 alkaen!

Tervetuloa nauttimaan kesän viimeisestä tapahtumasta Teatterirannassa!

Järj. Rämsöön kyläkerho ry.